Şehit Ömer Halisdemir Anaokulu
MİMAR SİNAN MAH. BARBAROS HAYRETTİN PAŞA CAD. SEHIT OMER HALİSDEMİR KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 ÇEKMEKÖY / İSTANBUL

VİZYON

Tüm öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden geleceğe hazırlarken; Atatürk ilke ve inkılaplarının izinde, içinde yaşadığımız yüz yıla yakışır evrensel bakış açısıyla uluslarası standartların takibinde olarak bilimsel ve ilimsel bilgileri harmanlayarak sunmak, bunları sağlarken içinde bulunduğumuz toplumun milli ve manevi değerlerini temel olarak kullanmaktır.Öğrencilerimizi bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip, uluslararsı toplumların öncü bireyleri olarak yetişmeleri yolunda onlara gerekli tohuumları ekerken aynı zamanda kurum olarak da alanında ülkemize örnek olabilecek bir örnek teşkil etmektir.

MİSYON

Öz güveni yüksek, üretken, fark yaratabilen, yaşadığı çevreye değer katabilen, duyarlı, mutlu bireyler yetiştirirken, eğitimde kaliteyi artırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi, ihtiyaç ve yeteneklerini de göz önünde tutarak tüm bireylerin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmaları noktasında kendilerine dair farkındalık kazanmalarını sağlamak , kendini geliştirme yöntemlerini özümsemiş, eleştirel ve yansıtıcı düşünebilen, sorumluluk alabilen, duyarlı bireyler olarak hayata hazırlamak.

Öğretim Şekli :Sabah ve öğle grubu olarak ikili öğretim şeklindedir.

Sabah ve öğle grubu olarak ikili öğretim şeklindedir.

Sabah Grubu:08:00-12:30 Öğle Grubu:13:00-17:30

İngilizce Arapça

Servis ulaşımı yoktur.

Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı toplu taşıma ile 5 dk. mesafededir.

Mimar Sinan, Hamidiye, Barbaros Hayrettin Paşa Cd. No:4, 34787 Çekmeköy

Kontenjan Bilgileri

Okulumuzda 6 derslik 11 şubeden oluşmaktadır. Yaklaşık 165 kişilik kontenjana sahiptir.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda uygun zemin ve donanımda oyun odası mevcut bulunmakta olup gün içinde sınıf öğretmenleri rehberliğinde sportif faaliyetler için kullanılmaktadır. Bununla birlikte öğrenci talebine bağlı olarak jimnastik ve halk oyunları dersleri gerçekleştirilmektedir.

Bilimsel Etkinlikler

Öğrencilerimizde merak, keşif, deney, gözlem, problem çözme becerileri, kodlama...v.s. yeteneklerini ortaya çıkaracak, yaparak yaşayarak öğrenme becerilerini sağlayacak, bilim ve ilimin harmanlandığı eğitim- öğretim ortamları sağlanmaktadır.

Dilimizin Zenginlikleri Yüz Yüze Yüz Oyun Haftanın Çocuğu Eğlenceli Matematik

Okulumuzda değerler eğitimi uygulaması mevcuttur.